Товариству глухих дозволили збудувати у Львові житловий будинок

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив Львівській обласній організації Українського товариства глухих містобудівні умови та обмеження на проектування і будівництво багатоквартирного житлового будинку, передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. М. Некрасова, 45 зі знесенням господарських будівель і споруд.

Представник Львівської обласної організації Українського товариства глухих пояснив, що на квартирній черзі перебувають близько 40 її членів.

Представник забудовника - компанії «Глобус» запевнив, що з товариством глухих укладені договори щодо виділення 15% від загальної площі майбутнього житла.

«15% від загальної площі, це – 630,9 кв м. Орієнтовно це буде 6 квартир, 2 офісні приміщення та 13 паркомісць. Загальна площа квартир в будинку становить близько 1850 кв м.

Щоб гарантувати виділення квартир, списки черговиків та договори долучили до рішення виконкому.

Згідно з виданими містобудівними умовами і обмеженнями, нове житло будуватимуть на земельній ділянці, площею 0,4728 га. Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови.

Ділянка розташована у зоні Г-2 – торгово-діловій зоні місцевого значення, відповідно до зонінгу Личаківського району. Максимальний відсоток забудови ділянки - 40%. Гранична висота забудови - 17,79 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: