«Це велике щастя!»: Тодоренко розкрила правду про коханого з Росії і засвітила округлий живіт

99763e48-b93b-4531-8a2e-027d38644853

Популярна українська телеведуча, екс-зірка проекту «Орел і Решка» Регіна Тодоренко підтвердила інформацію про романтичні стосунки з російським співаком Владом Топаловим.

Артистка, якій ще з січня приписували роман з російським співаком Владом Топаловим, нарешті щиро зізналася, що Топалов є її коханим чоловіком. Більш того, тандем Тодоренко-Топалов в Росії також номінували на звання «Пара року». Про це Регіна написала на своїй сторінці в Instagram.

Днями Регіна і Влад вперше вийшли в світ разом. Закохані відвідали вечірку Glamour, яка відбулася в Москві. Після цього Тодоренко виклала в соціальну мережу спільне фото з Топаловим, під яким подякувала бойфренду за підтримку.

Важный вывод сегодняшнего торжества @glamour_russia : если ты рядом с мужчиной, который поддерживает тебя в любых сумасшедших начинаниях, верит в твой успех и любит всем сердцем, значит пора унести его домой с этой шумной тусовки? , пока другие ?????? не обратили внимание ! А если честно , как же круто чувствовать поддержку в такие ответственные моменты как сегодня, под ногами земля становится крепче. Когда мужчина верит в женщину и гордится ее достижениями, - это большое счастье! Благодарю ?? @vladtopalovofficial Mua&hair - @yanabuzychkina ❤ Style - @irushairusha Dress - @alenaakhmadullina_store ?????? Shoes ?- @gianvitorossi #женщинагодаglamour #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница??? Ребят, будете голосовать за ПАРУ ГОДА 2018? (Мы, если что, номинированы?)

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

«Важливий висновок із заходу Glamour: якщо ти поруч з чоловіком, який підтримує тебе в будь-яких божевільних починаннях, вірить у твій успіх і любить усім серцем, значить час забрати його додому з цієї гучної вечірки, поки інші не звернули увагу! А якщо чесно, як же круто відчувати підтримку в такі відповідальні моменти, як сьогодні, під ногами земля стає міцнішою. Коли чоловік вірить в жінку і пишається її досягненнями, - це велике щастя!» - написала закохана зірка і додала, що їх номінували на звання «Пара року-2018».

«Люди, будете голосувати за Пару року 2018? Ми, якщо що, номіновані»,- звернулася до підписників артистка.

Крім цього, присутні на заході також помітили суттєві зміни у фігурі Тодоренко. На вечірку співачка прийшла в широкій жовтій сукні, яка підкреслила помітний кругленький живіт артистки. Сама Регіна поки не коментує своє цікаве положення, однак фанати вважають, що такий животик говорить сам за себе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: