У Чернігові до стовпа прив'язали чоловіка з табличкою «Я ватник» (відео)

91b9f1f8-60d8-41d2-8703-97317435b19a

Олександр Тарнавський, який знімав усе, що відбувається на відео, заявив, що прив'язаний чоловік нібито зруйнував пам'ятник Героям Небесної сотні.

У Чернігові до стовпа просто на вулиці прив'язали чоловіка, прикріпивши йому на груди табличку з написом «Я ватник». Олександр Тарнавський, який транслював все, що відбувається у Facebook, заявляв, що прив'язаний нібито зруйнував пам'ятник Героям Небесної сотні.

«Цей чоловік відсидів 10 років за зґвалтування, вийшов, поліція його вже затримала за те, що він розбив пам'ятник Героям Небесної сотні. Він проситься в Росію ось просто зараз», – каже автор відео.

За його словами, прив'язаний до стовпа чоловік «відмовився від українського громадянства», а «суд під особисте зобов'язання відпустив його».

«Ось така у нас правова держава, що ватника, який навіть дому немає, відпустили під особисте зобов'язання… І ось якісь добрі люди його прив'язали, вказали на табличці, що він ватник, що він опущений і зіпсував стелу Небесної сотні. І прохання знизу: плюнути йому в обличчя», –  додає автор відео.

Через 20 хвилин від початку відео на місці події з'явилися поліцейські, які відв'язали чоловіка від стовпа і повели.

Зазначимо, що 16 липня в Чернігові в поліції повідомили про затримання агресивного городянина, який кидав пляшки в пам'ятник Героям Небесної сотні. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: