У Львові попри протести затвердили детальний план території

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив детальний план території, обмеженої вул. Замарстинівською, вул. Cхідною, вул. Квітовою, вул. Р. Дашкевича, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, детальний план передбачає на місці існуючих складів та цеху з виробництва пластикових вікон будівництво житлового комплексу.

Щоб уможливити будівництво цільове призначення землі, змінено із земель підприємств переробної, машинобудівної промисловості на землі для будівництва і обслуговування багатоквартирних будинків з об’єктами комерційно-громадської інфраструктури.

Нові будинки мають постати на двох суміжних ділянках, площею понад 2 га, що на вул. Замарстинівській, 76 та на вул. Половинній, 4.

Під будинками передбачено спорудження підземного паркінгу на 420 місць. Існуючий адміністративний будинок мають реконструювати під дошкільний заклад на 80 місць.

Втім, мешканці вул. Узбецької, які прийшли на засідання виконкому заявили, що не погоджуються з проектом детального плану. Вони вимагали перенести розгляд питання, поки не будуть вивчені їх зауваження.

«Мешканці вул. Узбецької не знали про проведення громадських слухань, не погоджуються зі змінами до детального плану території. Нашою вулицею хочуть облаштувати проїзний шлях. Наші будинки знаходяться в аварійному стані, мають тріщини у стінах, а на цій вулиці розташований дитмайданчик, проїзд. Інженерні мережі у поганому стані, тому проїзна частина не призначена для вантажної техніки. Вимагаємо перенести розгляд питання і створити виїзну комісію для узгодження з мешканцями проблемних питань», - заявила одна з мешканок.

Проте члени виконкому не дослухалися до мешканців і проголосували за затвердження детального плану території.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: