Стартував турнір з футболу на честь пам’яті загиблих воїнів-десантників

2
фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, Фейсбук

На Донеччині розпочався турнір з футболу на честь пам’яті загиблих воїнів-десантників на сході України, інформує на сторінці Фейсбук 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ.

19 липня у Краматорську розпочався турнір з футболу, присвячений пам’яті загиблих воїнів-десантників на сході України.

Розпочався захід з виконання державного гімну України, хвилини мовчання та вітальних слів. Військовослужбовці 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада та 81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗСУ під час урочистої церемонії продемонстрували присутнім високий професіоналізм, здійснивши стрибки з парашутом прямо на стадіон «Авангард».

Загалом у турнірі беруть участь шість команд Десантно-штурмових військ та команда зіркових ветеранів збірної України з футболу.

«Сьогоднішній турнір з футболу – це прекрасна можливість вшанувати полеглих героїв. Ми завжди будемо пам’ятати, якою ціною визволяли окуповані населені пункти українського Донбасу», -  відзначив у своєму виступі заступник командувача ДШВ ЗС України – начальник управління Ракетних військ і артилерії полковник Сергій Артамощенко.

Футбольні баталії проходять жорстко та безкомпромісно, ніхто нікому не поступається. Найбільший рахунок у грі зафіксований між командами 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ та 199 навчальний центр ДШВ ЗСУ.

Як розповів начальник фізичної підготовки та спорту командування ДШВ підполковник Андрій Палагін, такий турнір у Десантно-штурмових військах відбувається в перше, і наш святий обов’язок – пам’ятати та шанувати загиблих воїнів.

– Ми повинні донести імена героїв, які загинули за честь та незалежність України до підростаючого покоління, – сказав офіцер.

З інформації Прес-служби Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: