Укрзалізниця відкрила унікальний пішохідний перехід у зоні житлових масивів м. Біла Церква

2
фото: Прес-центр Укрзалізниці

Укрзалізниця прийняла в роботу новозбудований унікальний перехід через залізничні колії у місті Біла Церква, інформує сайт Укрзалізниці.

Аналогічні переходи планується збудувати в містах Буча та Ірпінь Київської області, де теж є гостра потреба зробити цивілізованими та безпечними місця стихійного перетину залізничних колій містянами.

Новобуд, за короткий час зведений фахівцями Фастівської дистанції колії, максимально убезпечить білоцерківців. Адже він поєднав у собі комплексний захист та вигоди для пішоходів - дорожні знаки безпеки, горизонтальну розмітку, світлову сигналізацію з обох боків, спеціальні огородження лабіринтного типу, які дають можливість всебічного обзору, безбар’єрний доступ для мало мобільних громадян.

Член правління товариства Желько Марчек дав високу оцінку новозбудованому пішохідному переходу. «Це сучасний та ефективний проект, тож пропонуватимемо тиражувати його на інших регіональних філіях», - зазначив Желько Марчек.

«Усі ці переходи будуються за прямим дорученням в.о. голови правління Євгена Кравцова, який визначив запобігання невиробничому травматизму з одночасним вихованням культури безпеки у наших громадян пріоритетом діяльності ПАТ «Укрзалізниця», - наголосив в.о. директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Роман Веприцький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: