Який благоустрій буде у новому ЖК «Львівська Мрія»

29942710_1751287391577004_1061422863_o-e1522411954543

Ігрові майданчики, зони для вигулу тварин та багато інших цікавих рішень передбачено у новому житловому комплексі по вул. Княгині Ольги, 1-5.

 

*промоція

У Львові незабаром з’явиться новий житловий комплекс комфорт-класу, який будує компанія «Львівська Мрія». ЖК складатиметься з трьох дев’ятиповерхових цегляних будинків та власної території. Для зручності мешканців у новому комплексі передбачений великий підземний паркінг, який звільнить подвір’я від скупчення автомобілів. Загальна площа квартир у новому комплексі складе понад 23 тис. кв м.

Як зазначають у будівельній компанії, на території комплексу «Львівська Мрія» передбачено багато цікавих та функціональних рішень з благоустрою. Двір буде озелененим, розділеним на спеціальні цільові зони. Зокрема, передбачено вимощення доріг, встановлення смітників та ліхтарів. Провулки оснастять лавочками для відпочинку, а також газонами та декоративними квітниками.

Крім цього, у новому житловому комплексі будуть ігрові майданчики для дітей шкільного та ще молодшого віку, відпочинкові зони для дорослого населення, власні спортивні майданчики, зони для господарчих цілей і навіть зони для вигулу собак! Детальніше про особливості нового комплексу «Львівська Мрія» дивіться на сайті. У будинках передбачили комерційні приміщення під аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо.

Варто наголосити й на зручному розташуванні об’єкта. Неподалік від комплексу знаходиться зручна транспортна розв’язка (вул. Кн. Ольги) й трамвайна лінія. Це робить логістику дуже зручною, адже до історичного центру Львова можна дістатися за  5-7 хвилин їзди. За цей же час можна доїхати також до супермаркетів «АШАН», «Сільпо», «Арсен», «Рукавичка», Аквапарку та фітнес-центру. А у кількох хвилинах пішки від житлового комплексу розташована паркова зона, Ботанічний сад і стадіон.

Детальніше про новий житловий комплекс дізнавайтеся у відділі продажу будівельної компанії «Львівська Мрія» (097 811-80-80).

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла». ЖК «Львівська Мрія» – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: