Порошенко відзначив захоплюючий авіавиступ України в Британії (відео)

su27_ciaf2016_650x300

Президент України Петро Порошенко відзначив виступ військового пілота Олександра Оксанченка на Су-27 під час міжнародного авіапоказу The Royal International Air Tattoo-2018.

Відео виступу пілота глава держави оприлюднив у Twitter.

«Неймовірний виступ полковника Олександра Оксанченка на Су-27 під час міжнародного авіапоказу The Royal International Air Tattoo викликав справжнє захоплення не тільки у глядачів, а й у військових пілотів. Українці – найкращі!», - написав Порошенко.

Як повідомлялося, міжнародний показ The Royal International Air Tattoo-2018, присвячений 100-річчю Королівських Повітряних Сил, проходив з 13 до 15 липня на авіабазі Фейфорд. Загалом у авіашоу взяли участь 302 літальних апарати, які нараховували 43 типи літаків, що представляли 30 країн світу, та 121 літак взяв участь у динамічному показі.

Командир 831-ї бригади тактичної авіації з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко з Миргорода на винищувачі Су-27 представив нову пілотажну програму

Торік полковник Оксанченко став переможцем в номінації «Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО» на міжнародному авіаційному показі The Royal International Air Tattoo - 2017.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: