Як у Львові провели благодійну вечірку заради тварин (фоторепортаж)

IMG_2011

Як це – «Допомагати і танцювати», вирішили дізнатися львів’яни 20 липня.

 ЛКП "Лев" та Animal-id.info UA організували у FESTrepublic вечірку, благодійним вхідним внеском якої можна було допомогти тваринам Львова.

Співзасновник онлайн-платформи Animal-id.info UA і співорганізатор вечірки Василь Дуб розповідає, що приклад такої вечірки побачив у Києві, а збирають кошти, аби облаштувати у Львові умови для донорства крові для тварин. «Загалом потрібно зібрати 250 тис. грн. на всі необхідні витрати. Я не дуже впевнений, що нам вдасться зібрати необхідні кошти з першого разу, тому, думаю, буде організований не один такий захід», - говорить він. На онлайн-платформі (де зареєстровано понад 14 тис. львівських тварин) кожна тварина має свій профіль, на який її власник в будь-який момент може зайти. В  онлайн-базі він може переглянути інформацію про свого домашнього улюбленця або ж доповнити чи змінити її. Незабаром планується робити помітки з групою крові, завдяки якій можна буде дуже легко знайти донорів для песиків.

 Терасу FESTrepublic заполонили люди різного віку, серед них і волонтери. Волонтерка Марта ділиться своїми враженнями: «Я вперше допомагаю на подібному заході. Мені надзвичайно подобається атмосфера: музика, цікаві люди і вид з тераси. Робити щось, що комусь допоможе – це дуже приємно і корисно водночас. Я – львів’янка, але, на жаль, в ЛКП «Лев» не ходила. Маю своїх песика і котика, яким потрібно дарувати багато свого часу та зусиль. Хоча, думаю, після цієї вечірки однозначно відвідаю притулок і зроблю такі відвідини своєю традицією. Бо, насправді, дуже люблю усіх тварин».

 Діти розважаються, дорослі танцюють та спостерігають за заходом сонця., фотографи роблять світлини, щоб зберегти одні з найяскравіших моментів свята, волонтери носять гамаки та пуфи, усі спілкуються та відпочивають, поки п’ять DJ's дарують присутнім чотири години музики.

 Організатори запрошують усіх охочих в ЛКП «Лев», де можна прихистити до себе якогось песика, або ж просто прогулятися з тваринкою.

  Текст і фото Анастасії Мигидюк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: