До України з Європи через кур'єрів возили кокаїн та екстазі

744892

На Харківщині правоохоронці викрили та блокували діяльність транснаціонального організованого угруповання торговців кокаїном.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

З'ясувалося, що наркоділки організували контрабандні поставки кокаїну з однієї з країн Європи. Цей наркотик великими партіями збували в Україні, куди його ввозили кур’єри.

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту зловмисниками кокаїну та психотропу екстазі. Згодом у Харкові затримали одного із учасників угруповання під час збуту чергової партії наркотиків за 30 тисяч євро.

«У наркоділка вилучено три поліетиленові пакети з кокаїном загальною вагою понад триста грамів. За інформацією правоохоронців, роздрібна вартість усієї вилученої під час спецоперації партії наркотиків за цінами "чорного ринку" становить майже півтора мільйони гривень», - наголосили у відомстві.

У цій справі відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ст. 307 (збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Наразі затриманому оголошено підозру в скоєнні злочину, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: