На кордоні затримали двох українців, які у Польщі пограбували обмінник

62443
Фото: ілюстративне. Джерело: 5 канал

Польські прикордонники затримали двох громадян України, які намагалися незаконно перетнути кордон через залізничний міст в районі пропускного пункту «Дорогуськ-Ягодин».

Як з'ясувалося, за добу до цього чоловіки віком 41 та 43 років пограбували вночі пункт обміну валюти в місті Жари на заході Польщі, пише Укрінформ з посиланням на Надбужанський відділ Прикордонної служби Польщі.

«Чоловіки упродовж трьох найближчих місяців перебуватимуть у слідчому ізоляторі. Їм загрожує від трьох до 12-ти років ув’язнення», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловіків затримали уночі 17 липня при спробі незаконного перетину кордону. Після перевірки порушників виявилося, що їх розшукує поліція за розбійний напад в ніч на 16 липня на пункт обміну валюти у місті Жари Любуського воєводства на заході Польщі.

Обох українців після затримання перевезли до міста Жари, де їм офіційно висунуто обвинувачення у розбої з використанням небезпечного знаряддя (молотка). Місцевий суд заарештував чоловіків на три місяці.

Станом на 23 липня поліцейські з Любуського воєводства встановлюють, чи чоловіки могли бути причетними до схожих злочинів на території Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: