Усик готовий битися з Тоні Беллью

picture2_usik-gotov-srazit_344738_p0

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик готовий перейти в іншу вагову категорію і битися з 35-річним екс-чемпіоном WBC у важкій вазі Тоні Беллью.

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик після перемоги в фіналі WBSS заявив, що готовий провести наступний бій в суперважкій ваговій категорії.
Також він звернувся до британського боксера Тоні Беллью, 35-річного екс-чемпіона WBC у важкій вазі, повідомляє isport.ua.

«Після цього поєдинку нам з командою треба добре відпочити і відновиться, і тоді ми подумаємо. Я чув, що Тоні Беллью говорив, що хоче бою з переможцем Суперсеріі, і він як раз боксує в суперважкій ваговій категорії. Мій друг, я готовий. Якщо він не захоче спуститися у важку вагу, я із задоволенням піднімуся в суперважку. Доведеться просто їсти макарони на вечерю», - заявив український чемпіон.

Британський боксер вже відповів Усіку на кинутий їм виклик.

«Я готовий ще з народження! Давай зробимо це», - написав Беллью на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик здобув в ніч з суботи на неділю перемогу над Муратом Гассіевим з Росії в московському спорткомплексі «Олімпійський».

12-раундовий бій пройшов за переваги українського боксера, якому всі троє суддів віддали перевагу за очками (120: 108, 119: 109, 119: 109).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: