SkyUp повертає скасовані зі Львова та Харкова чартери до Єгипту

89_main
Фото: glavcom.ua

Рейси на замовлення туроператора Join UP! з аеропорту «Харків», за напрямком Шарм-ель-Шейх, та з аеропорту «Львів», за напрямками Хургада і Шарм-ель-Шейх, здійснюватимуться і надалі згідно з заявленим раніше розкладом.

Як повідомили в прес-службі Join UP!, перельоти, які раніше здійснював Airbus А330-200 на 330 місць, перерозподіляються між іншими літаками меншої місткості SkyUp Ailrlines і авіакомпаній-партнерів Join UP!.

«Рейси з Харкова авіакомпанія SkyUp Airlines частково забирає на власні літаки Boeing 737-800 місткістю по 189 крісел кожен. Сьогодні перший виліт Харків-Шарм-ель-Шейх, який мав здійснюватися одним літаком, виконують два борти – рейс Bravo Airways BAY2731 і рейс SkyUp Airlines KUP 7311», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, якщо раніше тури з Харкова до Шарм-ель-Шейху виконувалися по вівторках і п'ятницях, то тепер до політної програму додана ще одна частота, і літаки за даним напрямком також літатимуть у неділю.

У Львівському аеропорту авіакомпанія SkyUp Airlines скасувала низку слотів, які мали виконуватися на Airbus A330-200: 25 і 28 липня рейси Хургада-Львів-Хургада (№KUP5414 і №KUP5413), 26 і 29 липня рейси Шарм-ель-Шейх-Львів- Шарм-ель-Шейх (№KUP5314 і №KUP5313).

Повідомляється, що ці рейси будуть здійснені в ті ж дати, але двома літаками авіакомпаній-партнерів.

«Щоб не збільшувати навантаження на флот авіакомпаній-партнерів, туроператор прийняв рішення про оптимізацію польотної програми за напрямком Туреччина. З 27 липня будуть скорочені за напрямком Анталія 3 рейси із Запоріжжя, 3 з Харкова і 2 з Одеси, по 1 рейсу з Харкова і Львова до Даламану, і 3 рейси з Києва до Хургади», - повідомили в прес-службі туроператора.

Всім туристам, рейси яких потрапили під оптимізацію, пропонується кілька варіантів рішення:

  • перебронюванням туру з вильотом з Києва
  • перебронюванням на будь-який інший напрямок туроператора Join UP!
  • анулювання без штрафів і повернення грошових коштів згідно з процедурою

Компанія просить вибаченя за ситуацію, що склалася та зазначає, що туристам, які повертаються з курортів до України за даними напрямками, в період з 27.07 по 08.08 будуть організовані вивізні рейси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: