У Львові шахрайка скасовувала замовлення на чужі бенкети і забирала гроші

1525841834_22673_w_647

Львівські поліцейські викрили зловмисницю, яка ошукувала власників і менеджерів кафе та ресторанів. Їй повідомлено про підозру у причетності до скоєння 12 випадків шахрайства.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

У Франківський відділ поліції звернулася за допомогою 29-річна адміністратор одного із львівських ресторанів. Вона повідомила, що 20 червня, близько 14.00, до них прийшла молода жінка і під приводом скасування замовлення на банкет заволоділа коштами в сумі 3 364 гривень, які були залишені клієнтом як завдаток.

З аналогічними заявами до правоохоронців протягом червня-липня звернулися ще більше десяти власників та менеджерів закладів громадського харчування, які стали жертвами аферистки. Зловмисниця, яка представлялася родичкою замовників банкетів, видурила у них грошові кошти в сумі від 1 000 до майже 10 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочинів причетна раніше неодноразово судима за шахрайство 20-річна жителька міста Біла Церква Київської області.

Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо причетності зловмисниці до інших подібних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: