У Львові таки планують з’єднати Рясне і Левандівку новою дорогою

b158bb7bca81c3cfab857b7b83083508_XL

За результатами виїзних нарад за участі депутатів Львівської міської ради, проектантів, та представників ЛМР вирішено розпочати роботу над проектом сполучення мікрорайонів Рясне і Левандівка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат Львівської міськради Ірина Оршак.

За її словами, наради щодо будівництва альтернативного виїзду із мікрорайону Рясне тривали півроку. Розглядали кілька варіантів. Зокрема, прокладання нової дороги від вул. Лукасевича до О. Ковча (через вул.Винницю і т.з в. Сади) або ж сполученням Рясного з Левандівкою.

«За результатами двох крайніх зустрічей дійшли висновку, що наразі менш затратним і більш реальним до реалізації виглядає варіант Рясне-Левандівка (вул. Суботівська). Над цим проектом міськрада і планує почати роботу. Бо для реалізації першого варіанту маємо надто вузькі ділянки дороги, стрімку розбудову дачних ділянок, наявність приватної власності, неспівпадіння реальної дороги з генпланом міста, частина дороги в межах Брюховицького лісництва, складна геодезія і т.п», – написала Ірина Оршак.

Нагадаємо, минулого тижня, як повідомляв депутат Михайло Дідух, уже відбулася перша спільна зустріч із представниками ЛМР та «Львівавтодору» щодо проектування та будівництва альтернативної дороги до мікрорайону Рясне.

Тоді виїзд відбувся для вивчення можливості сполучити мікрорайони Рясне та Левандівку. Сьогодні ж розглянули варіант сполучення Рясного з вул. Винниця, з проїздом через дачні кооперативи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: