Український наплічник зібрав на Kickstarter майже 58 тисяч доларів

thumbnail-tw-20180620165449-2622

Кампанія українського рюкзака Pleatpack зібрала на Kickstarter за тиждень майже $58 тис. - у сім разів більше запланованої суми. 

Про це пише Новое Время.

Pleatpack - це міський рюкзак, розмір якого можна змінювати під потреби - від 6 до 27,6 л. Kickstarter-кампанія зібрала потрібну суму - $8,5 тис. - за сім годин.

Ідея проекту прийшла в голову засновникові, Дмитру Грядунову, коли після покупки подарунка дівчині він довго гуляв з великим і вже непотрібним рюкзаком. Грядунов подумав, щоб було б здорово знайти рюкзак, розміри якого можна адаптувати під ті речі, які є з собою.

Як водиться, не знайшов і придумав сам, хоча бекграунду в жодній зі сфер, пов'язаних зі стартапами, кампаніями на Kickstarter або виробництвом рюкзаків, у засновника Pleatpack не має. Іншого досвіду стартапів теж. За словами Грядунова, для нього це все було настільки ново, що він навіть не знав, що можна знайти кого-то, хто допоможе з запуском кампанії.

Проект створювався з січня 2017 року з партнером Дмитром Зайцем. Рюкзак буде вироблятися з вологозахищених матеріалів. Конструкція зручна для швидкого проходження огляду ручної поклажі в аеропорту, буде відділення для пляшки і заховані блискавки, зовнішній USB-роз'єм для зарядки, відділення для навушників і окулярів, приховані кишеньки, відділення для ноутбука з захистом від пошкоджень при падінні.

Виробництво планують запускати в Україні. Ще не визначилися з конкретною фабрикою, але, за словами Грядунова, є три підходящі.

Модель коштуватиме $170, але бекери на Kickstarter зможуть придбати її за $99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: