Як львівські десантники тренуються перед загальноукраїнськими змаганнями (фоторепортаж)

IMG_6273

У Львові відбулося відкрите тренування десантників 80 окремої десантно-штурмової бригади.

24 липня у кросфіт залі Lviv gym REVAT відбулося відкрите тренування команди 80 бригади «Реват 80 ОДШБР», - передає кореспондент Дивись.info.

Команда братиме участь в Другому всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства серед команд ДШВ ЗСУ. Іван Новик, начальник фізичної підготовки і спорту 80 окремої десантно-штурмової бригади зазначає: «Змагання присвячені ІІ-ому чемпіонату з функціонального багатоборства між десантно-штурмовими військами збройних сил України. У нас змагання проводяться другий раз. Вперше їх організовували у Дніпрі. Тепер вони проходитимуть кожного року. Учасників ми відібрали за п‘ять тижнів: з 20 людей залишилися лише найвитриваліші. Команда тренується щодня по дві години. Деколи, коли хлопці ще трохи мають сили, ми продовжуємо вечірні тренування».

Найкращі бійці Десантно-штормових військ змагатимуться на багатофункціональній кросфіт-арені на здобуття титулу “Найбільш фізично підготовлена команда військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗСУ”. Арену до Львова спеціально везуть з Києва, адже це сертифікований майданчик для офіційних змагань з кросфіту.

Брати участь у змаганнях будуть 5 бригад зі Львова, Миколаєва, Житомира, Гвардійська та бригада, яка створювалася на Сході України. Склад команд: 5 осіб (чотири хлопці і одна дівчина).

Чемпіонат відбудеться 29 липня о 14:00 на площі перед пам‘ятником Тараса Шевченка.

Анастасія Мигидюк
Фото: Микита Печеник

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: