Батько водія Hummer, який збив на смерть дівчинку, озвучив свою версію подій

8c8f96f-------

Кирило Островський намагався загальмувати, щоб не допустити наїзду на дитину, і не збирався тікати з місця ДТП.

Про це ТСН телефоном розповів батько затриманого Олег Островський.

Чоловік упевнений, що син не їхав на червоний – припускає, що аварія сталася в момент зміни сигналу світлофора, а дитина різко вибігла на дорогу.

«Він їхав у другому ряду, але біля пішохідного переходу стояла велика машина - джип якийсь або мікроавтобус – він вже не пам'ятає. І раптом різко під колеса вискочила дівчинка, а за нею мама відразу. Ясна річ, він спробував загальмувати, але у нього не вийшло. Він так і не зрозумів [чому – ред.], але або не спрацювали гальма, або вони спрацювали юзом, я не знаю точно, це – мої припущення. Неможливо було швидко зреагувати, коли з-за автобусу або машини вибігає маленька дитина під колеса прямо», - говорить Олег Островський.

Також батько стверджує, що Кирило не перебував під впливом алкоголю або інших речовин. За його словами, це вже підтверджено експертизами. Крім того, за словами Островського-старшого, його син не збирався тікати з місця аварії.

«Зняти номери – це імпульс, самозбереження. А потім він повернувся і намагався допомагати, допомагати всім – і швидку викликати, і дівчинці допомагати. Просто машину там ніде було поставити, припаркувати – він трохи нижче її поставив», - заявив батько затриманого.

Сім'я водія має намір «домагатися правди» і довести, що Кирило здійснив наїзд не зі своєї провини.

Нагадаємо, 24 липня близько 22:30 на бульварі Лесі Українки 23-річний у Києві водій Hummer на смерть збив десятирічну дитину і намагався втекти
водій на Hummer збив на регульованому переході 10-річну дівчинку. Авто рухалося на червоний сигнал світлофора. Дівчинка померла в кареті швидкої, а водія затримали і доправили в наркологічну клініку – експертизи повинні виявити, чи були в крові водія алкоголь або наркотичні речовини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: