У Стрийському парку відкрили сезон безкоштовних кінопоказів просто неба

1-211
Фото: Львівський портал

24 липня у Стрийському парку відкрили сезон безкоштовних кінопоказів просто неба. Адміністрація парку облаштувала кінотеатр біля головної арки (вул. Паркова).

Двадцять два круглі ліхтарі просто на траві та великі червоні штучні квіти навколо невеликої галявини.

Всі охочі переглянути фільм розмістилися на червоних кріслах-почекунах, над якими поставили парасолі. Бажаючих виявилось більше ніж підготовлених місць, тому хтось зайняв найближчі лавочки, хтось приніс з собою каремати і розкладні стільці, а дехто просто стояв обійнявшись. Гілля дерев утворили над глядачами зелений купол.

Фільм «Їсти, молитися, кохати» повинен був розпочатися о 20.30. Увімкнули його дещо пізніше, та на полотні екрану не було чіткого зображення через світло дня. Змінилося все, коли вечір повністю зайняв свої позиції, плавно перейшовши в ніч. Стрічка Раяна Мерфі – це романтична мелодрама з Джулією Робертс в головній ролі про мандри, пошуки себе та кохання.

До перегляду долучилися люди різного віку, навіть батьки з дітьми. Малеча неохоче дивилася мелодраму і ледь стримувалася від спокуси погратися ліхтарями на траві. Часто люди, які мали вечірню пробіжку, прогулянку з собакою зупинялися і починали дивитися фільм.

На жаль, пізня година і нетипово прохолодна літня погода змушувала декого піти раніше. Та найстійкіші, загорнуті в коци, дочекалися кінцівки фільму.

Відвідувачі зізнавалися, що хоч про фільм чули не один раз, та переглянули його вперше. Валерія: «Фільм прекрасний, неймовірний, мені дуже сподобалося! Атмосфера тут насичена, сповнена романтики і кохання. У мене зараз прекрасні емоції. Я дуже вдячна, що зробили таке для нас. Думаю, що прийду сюди на інші сеанси».
Юлія та Діна: «Це для нас щось новеньке. Плюс тут свіже повітря, це тішить. Шкода, що ми трохи запізнилися і не потрапили на початок»

Кінопокази транслюватимуться щоденно о 20.30 год до 12 серпня.

Марія Масюк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: