У військовій частині в Одесі провели обшуки, - Міноборони

37739154_1002246413277028_1620847269404213248_n
Фото: з фейсбук

У 46-му Об’єднаному центрі забезпечення Міністерства оборони в Одесі провели обшуки в межах кримінальної справи про розкрадання з військової частини пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак.

«Сьогодні у підрозділі вже відбуваються слідчі дії та тривають обшукові заходи. Міністерство оборони України надає цілковите сприяння працівникам Військової прокуратури для оперативного проведення розслідування та притягнення до відповідальності винних осіб», — написав він у Facebook.

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак позбавив усіх військових звань начальника 46-го Об'єднаного центру забезпечення Збройних сил України в Одесі Євгенія Короля і начальника складу пального та мастильних матеріалів 46 Об’єднаного центру забезпечення підполковника Андрія Мосунова. Також Полторак понизив начальнка відділу зберігання пального та мастильних матеріалів складу пального цього ж центру Олександра Ляляєва.

Керівництво військової частини створило умови, за яких стала можливою крадіжка 204 тонни дизельного палива та 2,5 тонни бензину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: