Луценко і Ситник вимагають у КДКП звільнити Холодницького

unian_820509_id31303_650x410__1__650x410
Фото: Артем Ситник та Назар Холодницький (УНІАН)

Позивачі просять Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів (КДКП) звільнити керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького.

Про це повідомляє «РБК-Україна».

До КДКП надійшла заява очільника НАБУ Артема Ситника та генпрокурора Юрія Луценка щодо перегляду попереднього рішення комісію про догану Холодницькому.

«Просимо притягнути Холодницького Н.І. до відповідальності, а також накласти дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з органів прокуратури», - йдеться у документі.

Під час засідання представник КДКП Олександр Ковальчук зазначив, що Холодницького звинуватили у тому, що він підбурював осіб до надання неправдивих свідчень. Відповідні докази начебто є в «акваріумних записах", які були встановлені у кабінеті керівника САП.

«У кримінальному провадженні зазначається, що він підбурював осіб до надання неправдивих свідчень, блокував притягнення винних осіб, нецензурно спілкувався з прокурором Кривенком В.В., принижував співробітника Симківа. В скарзі зазначається, що було намагання психологічного тиску», - наголосив Ковальчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: