На Харківщині невідомі в масках пограбували ювелірний магазин

266784e-charkiv
Фото: поліція

Троє невідомих у масках увірвалися до ювелірної крамниці та погрожуючи предметом схожим на пістолет викрали близько 17 тисяч гривень та прикрас на понад 300 тисяч

.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Подія сталася 25 липня у селищі Донець Балаклійського району.

Правоохоронці встановили, що після нападу зловмисники втекли на автомобілі Volkswagen Golf III.

Для розшуку грабіжників поліція ввела оперативний план "Сирена". Наразі поліцейські розшукують осіб, причетних до скоєння злочину.

Поліцейські також опублікували прикмети розшукуваних зловмисників:

1. Зріст 180-185 см, міцної статури. Був одягнутий у камуфляжну куртку, чорні штани, кросівки чорного кольору з білими смужками, панаму блакитного кольору, гумову маску на обличчі.

2. Зріст 180-185 см, середньої статури. Був одягнутий в сорочку з довгим рукавом, штани бежевого кольору, чорні кросівки, чорний капелюх з емблемою "NY" та хустку на обличчі. Чоловік має татуювання на лівій руці.

3. Зріст 175-180 см, міцної статури. Був одягнутий в сорочку з довгим рукавом блакитного кольору, чорні штани, чорні чоботи, панаму блакитного кольору та маску на обличчі.

За фактом пограбування крамниці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) ККУ. Крадіям загрожує ув’язнення на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: