«Не літай швидше, ніж твій янгол-охоронець»: львів'яни закликали дотримуватися правил дорожнього руху (фото)

IMG_6444

Відомі львів'яни за ініціативи Львівської облдержадміністрації відзняли відеоролики, у яких закликають мешканців області дотримуватись правил дорожнього руху.

Зокрема, сьогодні, 26 липня, у парку «На Валах» відзняли кілька відеороликів, де наголосили на нагадали мешканцям області про важливість безпеки на дорогах, передає кореспондент Дивись.info.

За словами т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольги Березюк, на Львівщині зробили величезну кількість доріг, але разом із тим збільшується травматичність та кількість смертей на дорогах.

«Це нас не може не турбувати, тому ми попросили відомих львів'ян, священників, громадських активістів звертатися до водіїв, до учасників руху, щоб вони були обережними на дорозі. Основна ідея акції «Не літай швидше, ніж твій ангел-охоронець!» - закликати мешканців бути обачними, адже пасок безпеки та уважність може врятувати життя», - зазначила Ольга Березюк.

Кожен ролик триватиме близько хвилини та поширюватиметься на сторінці Львівської обласної державної адміністрації та у соціальних мережах.

Додамо, до акції долучилися: громадська активістка Галина Янко, блогер Роман Голубовський, керівник інтернет-платформи «Варта 1», начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, головний редактор журналу Емілія Худа, маркетолог Всеволод Поліщук, учасник АТО та призер «Ігор Нескорених» Дмитро Сидорук, перший львів’янин, який підкорив Еверест Роман Городечний, співзасновник Галицької Ліги КВК Сергій Дзядик, головний лікар ОХМАДИТУ Мар’яна Возниця, т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк, гурт «Лірвак» Олесь Коваль та Гордій Старух, соліст балету «Життя» Володимир Мазур, міс Львова Валерія Никифорець та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: