Президентка «Форуму видавців» стала директоркою Інституту книги

39a3acb-koval-stusa-premiya3
Фото: Українська правда. Життя

У Міністерстві культури відбувся другий тур конкурсу на посаду директора Інституту книги. Експертна комісія оголосила переможницею президентку львівського «Форуму видавців» Олександру Коваль.

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на Міністерство культури.

На посаду претендували 8 осіб, одна з претенденток – директорка Черкаського книжкового фестивалю Людмила Фіть –зняла свою кандидатуру на початку другого туру конкурсу.

Також у конкурсі брали участь: письменниця Наталя Букіна, заступник директора «Українського дому» по соціально-культурних питаннях Андрій Гаджаман, керівниця ГО «Культура України» Оксана Гайдук, кураторка літературного об'єднання «Зоряна фортеця» Олена Савінова, директор Державної бібліотеки України для юнацтва Георгій Саприкін.

Зазначається, що у конкурсній комісії було 9 осіб: Віктор Круглов, Олександр Красовицький, Ігор Мялковський, Богдан Скубко, Андрій Пучков, Олексій Сенченко і три експерти від Міністерства культури.

Колишня директорка Інституту книги Тетяна Терен звільнилася з посади взимку цього року, після чого з команди пішло ще декілька чоловік. На її місце міністерство культури призначило виконуючого обов'язки директора - Сергія Ясинського, який на конкурс не подавався.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: