Львівський поет Юрій Руф видав дві збірки

jj

Цього літа книжкова полиця українців поповнилась ще двома книгами. Про це пишуть Ваші новини.

Цього літа книжкова полиця українців поповнилась ще двома книгами. Про це пишуть Ваші новини.

На своїй сторінці у Facebook пан Юрій зазначив:

"Література буває різною. Одна органічно вписується на полицях у канонічних книгарнях та комфортно почувається у літературних клубах, а інша пасує поруч з тактичним спорядженням".

Юрій Руф — громадський активіст, засновник літературно-просвітницького проекту Дух Нації, видав книги "Вектор протидії. На зламі епох" та "Казковик".

У книзі "На зламі епох. Вектор протидії" зібрано окремі твори Юрія Руфа різних часів, що з 2010-го було опубліковано в збірках: "Багряна лірика", "Час революції", "Голос крові", "Відлуння свинцевих громовиць", "Голос барикад та бліндажів". Оскільки всі збірки розлетілись, як "гарячі пиріжки" пан Руф вирішив видати книгу, левову часту якої становлять твори із зазначених збірок. Вірші розміщені в хронологічному порядку по датам їх створення. У книзі описані події, сучасниками та учасниками яких ми є, через призму їх бачення автором.

Однак, окрім цього автор вперше звернувся до дитячої літератури. Нова збірка "Казковик" - дитяча книга-розмальовка, яка розповідає про українських казкових супергероїв. Яскраві та сучасні образи яких створив художник Віталій Волочко, а поет Юрій Руф описав їх коротенькими віршованими рядками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: