Міська рада викупить квартиру біля хореографічної школи

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив придбання об’єкта нерухомого майна на вул. Дорошенка, 63, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив придбання об’єкта нерухомого майна на вул. Дорошенка, 63.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснила начальниця управління культури ЛМР Наталія Бунда, за цією адресою знаходиться міська школа хореографії. А на другому поверсі будинку у приватній власності є квартира, площею 33,5 кв м.

«Є рішення суду, яке зобов’язує впускати власника цієї квартири до приміщення, є провадження виконавчої служби, є теж зобов’язання зняти сигналізацію з хореографічної школи, дати всі ключі і забезпечити повний доступ власника до цієї квартири. Це приміщення на другому поверсі власник ніколи не використовував. І якщо його не викупить міська рада, то власник має намір продати це приміщення якомусь підприємцю. Сьогодні є дві оціночні вартості: сторони приватного власника – близько 950 тисяч гривень, і нашої агенції ресурсів – 820 тисяч гривень. Власник погоджується на меншу суму», – пояснила Наталія Бунда.

«Це проміжне рішення, щоб зупинити виконавче провадження. Буде некомфортно, коли власник квартири, який зрештою має на це право, ходитиме по нашій школі. Тобто ми зараз досягаємо певного компромісу», -  додала директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

За її словами, питання буде винесене на сесію ЛМР у вересні. А перед  виділенням фінансування може бути проведена ще одна оцінка майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: