У Львові буде майданчик для збору будівельного сміття

1465526400-9829
Фото: ілюстративне

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив пілотний проект з організації майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив пілотний проект з організації майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Проект має популяризувати збір твердих побутових відходів та збільшити кількість відібраної вторсировини, яка підлягає вторинній переробці.

Як пояснив в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами Сергій Сало, йдеться про старі меблі, залишки сміття після будівництва, шини, скло, пластик та інше.

Згідно з ухвалою КП «Львівспецкомунтранс» має облаштувати майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів на території підприємства – вул. Жовківській, 18, та впродовж протягом трьох місяців безкоштовно прийматиме сміття від населення. Після цього у мерії проведуть аналіз проекту та вирішуватимуть, його подальшу долю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: