У Львові оголосять конкурс на брендування громадського транспорту

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив порядок проведення конкурсу на найкраще зовнішнє оформлення громадського транспорту міста, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив порядок проведення конкурсу на найкраще зовнішнє оформлення громадського транспорту міста.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Однією з умов конкурсу є універсальність  - дизайн не має бути прив’язаним до структурних елементів кузова певної моделі чи групи моделей та легко модифікуватись для інших моделей транспортних засобів. Базовим кольором визначено жовтий.

Конкурсні пропозиції мають включати кольорові елементи та їхні розміри; шрифт, його розмір та місце розташування бортового номера; місце розташування логотипу міста. Водночас скло у транспорті розфарбовувати буде заборонено.

Згідно з рішенням виконкому конкурс буде всеукраїнським і відбуватиметься у три етапи:

На першому етапі учасники конкурсу повинні подати візуалізацій для п’яти базових типів рухомого складу: трамваї Electron T3L44 та Tatra KT4, тролейбуси Electron T191 та Skoda 14Tr, автобус Ataman А092H6. За результатами розгляду візуалізації журі конкурсу обирає три кращі пропозиції.

Нам другому етапі мають бути проведені громадські консультації, де кожен з авторів трьох відібраних пропозицій має розповісти про концепцію запропонованого орендування та його зв’язок з містом. Після цього відбудеться голосування за найкращу пропозицію.

На третьому етапі журі обере переможця з врахуванням результатів громадських консультацій. Проекти, зокрема, оцінюватимуть за неординарністю ідеї, та при цьому – за врахування сучасних світових тенденцій зовнішнього оформлення пасажирського громадського транспорту.

Після визначення найкращої пропозиції переможець конкурс має розробити дизайн для всіх моделей львівського громадського транспорту. Крім запропонованих на першому етапі, це тролейбуси ЛАЗ, «Богдан», автобуси ЧАЗ, «Електрон», ЛАЗ, МАЗ та інші.

Пропозиції можна надсилати протягом місяця з дати його оголошення на сайті міської ради.

Призовий фонд конкурсу становить 36 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: