Укртрансбезпека на Львівщині виявила 61 порушення у транспортних засобах, які перевозять пасажирів

91052

Станом на вчора Укртрансбезпека разом із Нацполіцією на Львівщині провели 202 перевірки транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення, і виявили загалом 61 порушення.

Такі дані ІА Дивись.info надав виконувач обов'язків голови Укртрансбезпеки В'ячеслав Дідківський.

Отже, у Львівській області було перевірено 202 транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення, і складено 61 акт перевірок. Зокрема виявлено 4 порушення, що стосується дотримання режиму праці та відпочинку. 17 порушень стосуються відсутності документів, що надають право на пасажирські перевезення. 23 порушення щодо технічного стану транспортних засобів, 17 – це інші порушення законодавства.

Натомість протягом доби, 26 липня, у Львівській області перевірили 67 пасажирських транспортних засобів,  виявлено 16 порушень, з яких 4 – відсутність документів, 5 – технічний стан і 7 – інші порушення. Найбільше порушень за добу було виявлено у Одеській області – 46.

Найбільше перевірок було проведено на Київщині – 508, складено 131 акт, у 37 випадках було порушення дотримання режиму праці та відпочинку, у 104 випадках були відсутні документи на пасажирські перевезення, 6 порушень стосувалися технічного стану і 50 – інші порушення. Загальна кількість порушень – 197.

За загальною кількістю порушень «лідирує» Миколаївщина – 483. Так само у Миколаївській області виявлено найбільше випадків не дотримання режиму праці та відпочинку – 397.

Що стосується технічного стану, то найбільше порушень виявили на Донеччині – 28.

Загальна статистика по Україні виглядає наступним чином: було перевірено 6247 транспортних засобів, що здійснюють пасажирські перевезення. Складено 1532 акти перевірок, виявлено 761 порушення режиму праці та відпочинку, 768 порушень стосуються відсутності документів, що надають право на пасажирські перевезення, 280 - порушення щодо технічного стану транспортних засобів, інші порушення – 572. Усього – 2381.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: