Як українці реагують на п'яного за кермом: соціальний експеримент у Хмельницькому (відео)

747454

Актор грав роль нетверезого водія, який сідає за кермо свого автомобіля. 

Хмельницькі патрульні разом із громадськими активістами провели соціальний експеримент – актор грав роль нетверезого водія, який сідає за кермо свого автомобіля, а організатори слідкували за реакцією громадян. Про таке повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

У поліції повідомили, що від початку року на території Хмельницького зафіксували понад 650 випадків кермування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Про це розповів Роман Мартинюк, речник Управління патрульної поліції в Хмельницькій області. Такі водії наражають на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху.

Чи реагують громадяни на нетверезих водіїв і чи допомагають правоохоронцям фіксувати такі правопорушення, вирішили з’ясувати під час соціального експерименту в Хмельницькому. Перші реакції свідомих громадян не змусили поліцейських довго чекати.

»Насправді майже у 40% випадків про нетверезих водіїв поліцейських повідомляють небайдужі громадяни. За що ми їм дуже вдячні і сподіваємось, що активність людей в цьому напрямку зростатиме», – розповів поліцейський Роман Мартинюк. То як відбувався експеримент і як реагували українці – дивіться у відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: