З'явилися нові подробиці пошкодження щитів навколо скульптур левів на Цвинтарі Орлят

Безымянный
Фото ZAXID.NET

Одного чоловіка із групи осіб, що пошкодила дерев'яні щити навколо скульптур Левів на Цвинтарі Орлят у Львові, затримано.

Цю інформацію журналістам Дивись.info підтвердили у Патрульній поліції Львова.

За даними патрульних, сьогодні, на території польського військового Цвинтаря Орлят, що розташований на Личаківському цвинтарі, група чоловіків намагалася пошкодити реставраційні щити навколо двох скульптур левів. Наряд патрульних побачив, як група із понад десяти осіб намагається втекти від охоронців Личаківського цвинтаря. Патрульні встигли затримати одного учасника групи і доправили його у Личаківський райвідділ поліції, він виявився громадянином іншої держави.

За даними джерел Дивись.info у правоохоронних органах, затриманий є громадянином Польщі.

Як офіційно зазначили у Патрульній поліції, на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт пошкодження щитів, також на місці працювала співробітники Служби безпеки.

Наразі затриманий має перебувати у райвідділку.

Як повідомляв раніше директор ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар» Михайло Нагай, о 16:30 близько 12-ти молодиків спортивної статури розпочали розбирати дерев'яні щити, які закривають скульптури двох левів біля арки на вході до польських військових поховань. «Вони пошкодили щити, повиривали цілі шматки і рушили до входу. Вже на вході цих людей спробувала затримати наша охорона. Однак чоловікам вдалося вирватися за браму і там вони почали розбігатися хто куди», – прокоментував ZAXID.NET деталі інциденту Михайло Нагай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: