Як у Львові обирають найсильніших десантників України (фоторепортаж)

IMG_6813

Сьогодні Львів приймає ІІ-й Всеукраїнський чемпіонат на здобуття титулу «Найбільш фізично підготовлена команда військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗСУ». На змагання з'їхалися десантники з усієї України.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

У змаганнях беруть участь команди 81 окремої десантно-штурмової бригади, 25ї ОДШБ, 95ї ОДШБ, 80ї (львівської) ОДШБ, 75 ОДШБ та 199 навчального центру. Команди змагаються у три тури, під час яких кожна має подолати своєрідну естафету із різноманітних дисциплін з кросфіту.

Змагання відбуваються просто неба біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові. Турнір навіть довелося ненадовго зупинити через зливу, втім невдовзі змагання поновили і команди, попри вогку поверхню, продовжили змагатися в силі та витривалості.

Після першого туру команда львівської 80-ї бригади посідала друге місце.

Команди складаються з п'яти учасників в кожній, до слова, представлені у командах і дівчата, що виконують вправи на одному рівні із хлопцями.

Слідкує за змаганнями команда сертифікованих суддів із кросфіту, а змагання відбувається на спеціальній арені.

Після проходження усіх трьох турів, у Львові визначиться найсильніша команда, яка і здобуте титул «Найбільш фізично підготовлена команда військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗСУ».

Начальник з фізичної підготовки десантно-штурмових військ ЗСУ підполковник Андрій Палагін розповідає: «Ми тренувалися, ми хотіли показати найкращі результати. Як бачите, вже деякі учасники не можуть ходити, але підтримують. Думаю, ми покажемо дуже високі результати. Є три етапи змагань, за результатами кожного етапу буде видно, яка бригада найсильніша, бо тут зібрані усі вправи, які розвивають швидкість, силу, витривалість, показують як розвинена людина фізично з усіх сторін».

Члени команди почергово виконують необхідні завдання, наприклад, підтягування сотню разів (кожен підтягується по 20-30 разів, що і складає в результаті нормативну сотню). Відтак, майже кожен залучений у всіх видах нормативів, серед яких підтягування, гребля, віджимання та інші вправи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: