Адміністратору піратського сайту, який показував українську стрічку «Кіборги», повідомили про підозру

Kiborgy_goryzont

Адміністратору сайту kinoprostir.com, на якому незаконно транслювали фільм українського режисера Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги», повідомили про підозру у порушенні авторських прав, що призвело до матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

Про це повідомила прес-служба департаменту кіберполіції Нацполіції.

Адміністратором сайту виявився 31-річний уродженець Київщини. Раніше поліція провела у його квартирі  обшук та вилучила комп'ютерну техніку. Результати експертизи підтвердили, що саме за допомогою цієї техніки на піратському сайті транслювали фільми із порушенням авторських прав.

Чоловіку загрожує до 6 років ув’язнення.

У червні кіберполіція України закрила піратський сайт «kinoprostir.com», який діяв протягом трьох років та незаконно транслював фільм українського режисера «Кіборги». Унаслідок незаконної діяльності власники прав на фільм недоотримали понад 2,5 мільйони гривень.

7 грудня у прокат вийшов фільм українського режисера Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги». Стрічка розповідає про оборону Донецького аеропорту восени 2014 року. Наприкінці листопада Ахтем разом з творчою групою розпочав тур містами України з презентацією «Кіборгів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: