СБУ на Львівщині затримала фуру, забиту цигарками з польськими акцизними марками

n_5081_61572908

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України блокували масштабну контрабанду цигарок до Євросоюзу, організовану учасниками міжнародних угруповань.

Про це повідомили в СБУ.

Співробітники СБ України встановили, що ділки виготовляли в нашій країні контрафактні цигарки під виглядом відомих брендів. Продукцію вони переправляли до країн Євросоюзу через пункти пропуску та поза пунктами митного контролю у так званих ділянках «зеленого кордону» у Львівській та Волинській областях.

Правоохоронці зупинили вантажний автомобіль на території села Угри Городоцького району Львівщини. Під час огляду фури співробітники СБУ виявили понад чотириста коробів цигарок з марками акцизного податку Республіки Польща, які перевозилися за підробленими товарно-супровідними документами. Орієнтована вартість вилученої продукції становить понад три мільйони чотириста тисяч гривень.

Триває досудове слідство у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 204 та ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 364 Кримінального Кодексу України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: