У Львові чоловік пограбував магазин та вибіг прямісінько на патрульних (відео)

fa023b1a-8f28-4683-9f97-fcbbb87ddcf3

Вчора, близько 6 години ранку, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону, під час патрулювання на вулиці Городоцькій побачив чоловіка, який вибіг з магазину, а йому вслід кричали: «Тримайте злодія!».

Інспектори розпочали погоню та вимагали через гучномовець втікачу зупинитися. Чоловік переліз через браму у внутрішні двори будинків. Тоді патрульні викликали ще декілька екіпажів, щоб замкнути коло та оточити зловмисника зі всіх боків. Офіцери зайшли на територію між будинками. Один з інспекторів побачив втікача та почав його наздоганяти. З іншого боку вже приспіли патрульні і чоловік біг прямо на них.

Заступник командира батальйону побачив, що чоловік присів між кущами кропиви та наказав йому вийти.  Громадянин вже був без футболки та мав порізи на спині. Інспектори надали йому необхідну домедичну допомогу. На місце події підійшов потерпілий, який працює в магазині.

Заявник розповів, що даний чоловік зайшов в магазин, вдарив його та забрав з каси 4000 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: