У Львові відбудеться міжнародна зустріч сімейних лікарів. Деталі

2069891

28 серпня у Львові кращі сімейні лікарі з різних країн світу ділитимуться своїм досвідом у сфері первинної медичної допомоги, зокрема використання класифікацій ICD-11, ICPC-2, SNOMED, ICF, новітніх практик та ініціатив. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

«Для сімейних лікарів, терапевтів і педіатрів є нагода почати з опису пропозицій щодо поліпшення роботи у вашій сфері. Адже це умова, щоби взяти участь у найбільш масштабному заході цього літа для лікарів, що надають послуги первинної медичної допомоги - міжнародній зустрічі, яка пройде 28 серпня у Львові. На зустрічі зберуться кращі сімейні лікарі з різних країн світу», - написала Уляна Супрун.

За її словами, під час заходу лікарі ділитимуться досвідом, зокрема порадами про використання міжнародних класифікацій, новітніх практик та ініціатив.

«Для участі потрібно надіслати свій есей. Усі сімейні лікарі, терапевти та педіатри, які надішлють есей, отримають запрошення на захід. А роботи 10 авторів, які відзначать як найбільш вмотивовані та прогресивні, отримають фінансову підтримку для відвідування зустрічі. МОЗ України у співпраці з ВООЗ покриє видатки на транспорт, проживання і харчування», - повідомила Супрун.

Дедлайн подачі есею: 10 серпня 20:00 год.
Надсилати на електронну адресу: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: