Зникнення Боїнга MH370: слідчі не змогли встановити причину 

e50ac53a-fdf8-4c4b-b5cc-a5bc4513e4e7

У Малайзії слідчі опублікували офіційний звіт, в якому розкриваються деталі розслідування зникнення Боїнга MH370, який виконував рейс з Куала-Лумпур в Пекін, у березні 2014 року.  

Згідно з документом, слідчі так і не змогли встановити причину зникнення авіалайнера, повідомляє Новое Время з посиланням на Reuters.

Відповідаючи на запитання, чи можливо коли-небудь встановити, що відбувалося в літаку, один зі слідчих сказав, що це може бути тільки після виявлення уламків Боїнга.

У березні 2014 року Боїнг 777-200ER, який виконував рейс MH370 з малазійського Куала-Лумпура в китайський Пекін, зник з екранів радарів, коли був над Південно-Китайським морем.

На його борту перебували 239 осіб - 12 членів екіпажу і 227 пасажирів.

Через кілька хвилин після зникнення літака з екранів радарів диспетчерів його змогли виявити за допомогою військового радара, який фіксував його рух протягом години. При цьому літак відхилився на захід від запланованої траєкторії польоту.

Точне місце розташування зникнення лайнера не встановлено досі. Рятувальники періодично знаходять можливі уламки літака в різних частинах Індійського океану.

Офіційно пошуки лайнера були припинені після майже трьох років операції. Вони стали однією з найбільших наземних і підводних пошукових операцій в історії авіації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: