У Львові знову повідомили про замінування обласної лікарні

38071769_140282990217909_2094886941622272000_n
Фото: ілюстративне

Сьогодні, 31 липня, о 8.10 до правоохоронців надійшло повідомлення від працівника Головного управління Державної  служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області про те, що на електронну пошту ДСНС України надійшов анонімний лист з погрозою вибуху у приміщенні Львівської обласної клінічної лікарні, розташованої за адресою: вулиця Чернігівська, 7 у Львові.

Сьогодні, 31 липня, о 8.10 до правоохоронців надійшло повідомлення від працівника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що на електронну пошту ДСНС України надійшов анонімний лист з погрозою вибуху у приміщенні Львівської обласної клінічної лікарні, розташованої за адресою: вулиця Чернігівська, 7 у Львові.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що на місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб.

Правоохоронці обстежують вказане у листі приміщення та прилеглу територію. Вирішується питання правової кваліфікації події, встановлюється особа автора листа.

Нагадаємо, вчора також надходило повідомлення про замінування за тією ж адресою. Близько 9.15 год, 30 липня, на електронну пошту Львівської обласної клінічної лікарні надійшов анонімний лист з вимогою переказати п’ять тисяч гривень на електронний рахунок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: