Левам і Водоліям краще поберегтися: гороскоп на серпень для усіх знаків зодіаку 

1522479464-4792

Гороскоп за знаками зодіаку на місяць підкаже, на які життєві сфери слід звернути увагу, а що, навпаки, повністю довірити волі випадку. Прислухаючись до підказок зірок, ви зможете спланувати Серпень так, щоб все задумане здійснилося, а невдачі обійшли вас стороною.

Серпень нинішнього року буде несприятливим для тих знаків Зодіаку, які формують Нерухомий хрест, а саме - для Лева та Водолія. Натомість на Близнюків, Риб, Стрільців та Дів чекає дуже сприятливий період.

Овен

Овни в серпні будуть перебувати в самій гущі подій, ваша затребуваність і незамінність спровокує нездорову активність заздрісників, які раз у раз будуть вставляти палиці в колеса.

Телець

Кінець літа у Тельців - благодатна пора для укладення угод. Якщо вам вдасться підписати контракт в перших числах серпня, грошей вистачить на багато місяців вперед, і їх можна сміливо витрачати.

Близнюки

Близнюків в серпні чекає справжній любовний трикутник. Обидва кандидати на роль вашого обранця виявляться напрочуд активними і навіть можуть покликати під вінець.

Рак

Ракам, щоб не заплутатися в різноманітті справ, варто скласти чіткий план дій на серпень. Не знаєте, яке рішення прийняти? Зверніться по допомогу до колег.

Лев

У Левів в серпні гаманець може поповнитися великою сумою. Тільки зірки не можуть сказати точно, що це буде - несподіваний спадок чи виграш у лотерею.

Діва

Діва в серпні - просто фатальна жінка! Чоловіки штабелями лягають під ноги, головне - не затоптати нікого. Спробуйте повернути в своє життя трохи романтики і загадковості.

Терези

Краще відмовитися від зайвих витрат в серпні. Не купуйте в цей період дорогу техніку, якщо покупку можна відкласти. Для одиноких Терезів настав час легкої інтрижки. Пам'ятайте, що скромність - не ваш коник.

Скорпіон

Не намагайтеся підлаштувати чоловіків під себе, вони цього не люблять. Зараз краще не влаштовувати партнеру істерики і не влаштовувати скандали. Він не може в усьому вам відповідати.

Стрілець

Стрільцям варто бути більш дисциплінованими. Небесні світила знають, як ви любите відволікатися на дрібниці від важливих справ. Зберіться і сконцентруйтеся на головному.

Козеріг

Прогулянки на свіжому повітрі, легкі заняття спортом і здоровий сон в серпні підуть на користь Козерогам. Тим, хто втомився від близьких і колег, можна ізолюватися від усіх і провести час з цікавою книжкою в руках.

Водолій

У Водоліїв якраз в серпні настала пора подумати про здоров'я, а не жити в своє задоволення. Особливо це стосується харчування. Також настав час зав'язати з алкоголем і швидкими перекусом в кафе.

Риби

У серпні кращий варіант для Риб - йти до своєї мети поступово, ставлячи перед собою невеликі, але реально здійсненні завдання. Тільки так бажане буде досягнуто.

Джерело: podrobnosti.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: