Що дивитися цього літа. Кращі серіали серпня

desencanto-trailer-1
зображення: Netflix

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Комедійний мультсеріал для дорослих від творця «Сімпсонів, індійський містичний серіал, а також перший серіал за книгами Тома Кленсі про агента Джека Райана — в кращих серіалах серпня.

Lodge 49/Ложа 49
(6 серпня)

Lodge 49 («Ложа 49») - продюсерський проект Пола Джаматті для каналу AMC про безтурботного колишнього серфера, у якого недавно помер батько. Щоб повернутися до свого звичного і спокійного життя, він вирішує приєднатися до братерства «Ложа 49».

https://www.youtube.com/watch?v=zefUMaa5W7w

Insatiable/Ненаситна
(10 серпня)

Головна героїня новинки від Netflix Insatiable («Ненаситна») - дівчина Петті, яку ніхто не помічає і ніхто не хоче з нею дружити. Дівчина вважає, що все це через зайву вагу, і вирішує схуднути. Мало того, що їй це вдається, так ще вона стає учасницею конкурсу краси. Тільки ніхто і не здогадується, яким чином дівчина почне використовувати свою популярність, адже тепер нею рухає почуття помсти до тих, хто її завжди ображав.

Disenchantment/Розчарування
(17 серпня)

І наступна новинка теж від Netflix - комедійно-фейнтезійний мультсеріал для дорослих від творця «Сімпсонів» і «Футурами» Disenchantment («Розчарування»), який відправить глядача в королівство Бінландія. Там живе наша героїня - принцеса Бін. Вона не ходить на бали, не катається на єдинорога[, а просто живе, страждає депресією і невпинно п'є. Допомагає їй впоратися з відчаєм не тільки пляшка міцного, але і її ельф-компаньйон Елфо і «особистий демон» Люсі, що роздає не найкорисніші поради.

https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig

Ghoul/Гуль
(24 серпня)

Знову Netflix, але на цей раз індійський містичний серіал Ghoul («Гуль»). Головна героїня - перемовниця. Вона завжди виконує свою роботу на відмінно і справляється з завданнями різної складності. Однак її чергова справа виявляється надзвичайно складною. Її запрошують на таємну військову базу, де їй належить провести переговори з передбачуваними терористами. Ось тільки в камері вона зустрілася з абсолютно непередбачуваними істотами.

The Innocents/Безневинні
(24 серпня)

The Innocents («Безневинні») - історія двох підлітків з незвичайними здібностями Гаррі і Джун, які втікають від своїх батьків, щоб бути разом. Несподівані відкриття деяких сімейних таємниць, а також непередбачувані складнощі перевірять на міцність почуття головних героїв.

https://www.youtube.com/watch?v=6XshabV0010

Tom Clancy's Jack Ryan/Джек Райан
(31 серпня)

У кінці літа на телеекрани увірветься перший серіал за книгами Тома Кленсі про Джека Райана (якого зіграв Джон Красінскі). Працюючи рядовим аналітиком в ЦРУ, одного разу Райан натикається на підозрілу серію банківських переказів. Будучи самовпевненим, сміливим і талановитим молодим спеціалістом, він починає власне розслідування, яке змушує його залишити безпечну офісну роботу і включитися в смертельну гонку за терористами, які готують масову атаку на США і її союзників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: