У Києві кількість отруєних шаурмою зросла до 50 осіб

____19844_650x410_1_650x410

Місця, де відбувався продаж шаурми в Києві, вже закриті.

У Києві госпіталізували 50 осіб з інфекційними отруєннями після вживання шаурми. Про це повідомив начальник Головного управління Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів в Києві, пише РБК-Україна.

За його словами, за даними на 1 серпня від отруєння шаурмою в Києві постраждали вже 50 осіб.

«Станом на зараз отруєних вже 50 осіб. В даний час проводяться дії по встановленню всіх обставин отруєння. Ті місця, де відбувалася продаж, вже закриті і не працюють. Відомо, що продаж шаурми відбувалася територіально на станціях метро "Лісова", "Дарниця", "Оболонь" та "Поштова площа"», - розповів він.

Ведучий інфекціоніст України Ольга Голубовська на своїй сторінці в Facebook повідомила, що хворі продовжують надходити, серед них є вагітні. Вона зазначила, що клінічні показники захворювання схожі на сальмонельоз.

Напередодні постраждалі купували шаурму на Броварському проспекті, після вживання якої стали себе погано почувати. Їх доставили в лікувальні установи. За даними поліції, в чергову частину Дніпровського управління поліції вчора протягом дня надійшли повідомлення лікарів з різних інфекційних відділень медичних установ про госпіталізацію громадян з гострими кишковими інфекціями.

Нагадаємо, 13 липня у фаст-фуді в центрі Львова отруїлись 9 людей. Усі постраждалі харчувалися в закладі громадського харчування Tomash Kebab, який розташований на вул. Куліша, 10.

Спочатку повідомляли про дев'ятьох отруєних, однак вранці 14 липня департамент із питань цивільного захисту ЛОДА повідомив, що до медиків із симптомами отруєння звернулось 10 відвідувачів фаст-фуду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: