Українські абітурієнти 1 серпня отримають рекомендації на бюджет

5pcYdAEkz59t6MiL5Ril.w695
Фото: acc.cv.ua

Українські абітурієнти 1 серпня в електронних кабінетах отримають рекомендації до зарахування на бюджет до університетів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

У тих, кого рекомендують на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з’явиться статус «Рекомендовано до зарахування». Таким абітурієнтам необхідно буде до 18:00 6 серпня подати оригінали документів на зазначену спеціальність до певного вишу. Після того, як документи подані — в електронному кабінеті статус зміниться на «Включено до наказу», це означатиме, що абітурієнта прийняли на бюджетну форму навчання.

У разі, якщо вступник вчасно не подасть документи, його рекомендація на бюджет анулюється, а статус в електронному кабінеті зміниться на «Виключено зі списку рекомендованих».

У тих, хто не отримає 1 серпня рекомендацію на бюджет, навпроти всіх заяв залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

Після 7 серпня також відбудеться переведення на вакантні бюджетні місця та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів. Таких абітурієнтів мають зарахувати до 18 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: