Восени почнуть реконструкцію приміщення для поліклініки на Рясному

38026341_2130039130401398_3295734878183620608_n

Уже у вересні має розпочатися реконструкція приміщення на вул. Шевченка, 350 В для облаштування повноцінної поліклініки на Рясному.

Зараз розробка проекту на фінальній стадії. Планують почати із ремонту покрівлі, а завершення усіх робіт передбачається у 2019-2020 роках. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міськради Михайло Дідух за результатами зустрічі із керівництвом 3-ї клінічної міської лікарні Львова.

Зараз на Рясному-1 функціонують дві амбулаторії сімейної медицини та одна – на Рясному-2. Спеціалістам  вузького профілю доводиться працювати у непристосованому приміщенні колишнього заводу «Електрон». А вузькопрофільних педіатрів у районі взагалі немає.

«Натомість, за попереднім плануванням, у приміщенні нової поліклініки будуть сучасні рентгенкабінет і лабораторія, кабінети для вузьких спеціалістів. Щоб мешканці з обмеженими можливостями могли безперешкодно потрапити на прийом до лікаря, приміщення облаштують пандусами та ліфтом. Також для кращої мобільності розглядається можливість розмістити у цьому ж приміщенні пункт швидкої медичної допомоги», – розповів Михайло Дідух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: