Януковичу замінять безкоштовного адвоката

2114611

Колегія суддів Оболонського районного суду прийняла рішення замінити адвоката екс-президента України Віктора Януковича, обвинуваченого у державній зраді, Віктора Овсяннікова на іншого державного захисника

, передає УНН.

«Оголошується ухвала суду... Враховуючи статтю 47 КПК України — самовільне залишення судового засідання є неприйнятним. Також у судовому засіданні захисник Овсянніков проявив непрофесіоналізм — на неодноразові роз’яснення суду захисник жодним чином не реагував... Суд ухвалив замінити захисника обвинуваченого Януковича іншим адвокатом. Доручити регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві з метою забезпечення безперервності надання безоплатної правової допомоги невідкладно призначити адвоката для здійснення захисту обвинуваченого Януковича та забезпечити його явку на судове засідання, яке відбудеться 16 серпня 2018 року, о 10:00», — повідомив суддя.

З урахуванням перерви пропонується новому захиснику завчасно приступити до ознайомлення з матеріалами справи.

Як повідомлялося, призначений Регіональним центром надання безоплатної правової допомоги адвокат Віктор Овсянніков для захисту інтересів Віктора Януковича сьогодні тричі йшов з засідання у справі екс-президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: