Суд заарештував дві ТЕЦ братів Дубневичів

imgonline-com-ua-Resize-zqTvaNS50RWZP9I

Суд наклав арешт і передав в управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), Новояворівську та Новороздільську ТЕЦ, які належать фірмам народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів.

Про це розповіли в Центрі протидії корупції, пише «Слово і Діло»

За словами юристів ЦПК, в червні 2018 року суд задовольнив клопотання детективів НАБУ про арешт цих ТЕЦ та їх передачу в управління АРМА. В організації також зазначили, що вчора, 1 серпня, в Апеляційному суді міста Києва відбулося судове засідання з розгляду скарги адвоката на ухвалу про арешт Новояворівської ТЕЦ. Однак колегія суддів відмовила в задоволенні апеляції.

Як відомо, на Новояворівську та Новороздільську ТЕЦ наклали арешт у рамках кримінального провадження детективів НАБУ про розкрадання понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на загальну суму понад 1,4 мільярда гривень. За версією слідства, зазначені ТЕЦ присвоїли газ, який був поставлений за пільговими цінами для виробництва теплової енергії населенню, й використовували його з тією ж метою, однак замість населення продавали енергію ДП «Енергоринок» за ринковими цінами.

Зазначимо, що власниками цих двох ТЕЦ є фірми ТОВ «Енергія-Новий Розділ» і ТОВ «Енергія-Новояворівськ», бенефіціарами яких вказані брати Дубневичі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: