У львівському осередку «Громадянської позиції» обіцяють моніторити ЗМІ на предмет наклепу

_102748622_1863575c-d8bd-4edb-b718-ecf9020dee96

У партії заявили, що будуть моніторити ЗМІ на предмет наклепу та оприлюднювати дані про замовників таких матеріалів.

За словами партійців, таке рішення вони прийняли через те, що все більше матеріалів із «чорним піаром» Анатолія Гриценка з’являється у ЗМІ.

«Очевидно, що така порція бруду викликана високою довірою виборців до лідера «Громадянської позиції». Він упевнено утвердився на чільних місцях президентських рейтингів, здобув репутацію людини, яка шанує закон і сповідує тверді моральні принципи, тож опонентам не залишається нічого іншого, аніж вдаватися до брехні, - вважають у партії. - «Чорний піар» проти лідера ГП поширюють навіть у районних газетах, де за 3000 грн. роблять спроби розмістити абсурдні за своїм змістом тексти про Анатолія Гриценка, просто не сумісні із його політичною діяльністю та світоглядом».

У партії пообіцяли аргументовано відповідати на інформаційні вкиди та навіть оприлюднювати інформацію про замовників кампанії.

«ЛОО «Громадянської позиції» ретельно моніторитиме та слідкуватиме за подібного роду інформаційними викидами. Ми будемо вголос називати ЗМІ, які за гроші оприлюднюють брехливу інформацію про Анатолія Гриценка та партію «Громадянська позиція», - заявляють партійці. - Також будемо публічно та аргументовано викриватимемо замовників цих наклепів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: