В Одесі вантажівка протаранила автомобіль лідерів «Народного Руху» (фото)

38204167_1768289626625061_7200615682239627264_n

Автомобіль лідерів одеської організації «Народний Рух України» Михайла Кузаконя та Григорія Козьми на великій швидкості протаранила вантажівка.

Про це Козьма написав на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно на мене та Михайла було скоєно напад з використанням вантажівки, яка на великій швидкості цілеспрямовано в'їхала в машину, водій вистрибнув з авто ще на ходу і побіг», - наголосив він.

За словами Козьми, водій вантажівки зміг втекти на мопеді, який для нього був заздалегіть підготовлений. Нападників було троє.

«Я встиг вистрибнути і залишився цілий. Михайло теж цілий. На вулиці гралися діти. Чекаємо поліцію і ЗМІ», - підсумував чоловік.

Тим часом місцеве видання «Думская» пише, що, якщо це був замах, то у такий спосіб зловмисники, ймовірно, хотіли натякнути на долю одного із засновників Народного Руху, Героя України В'ячеслава Чорновола, який загинув у 1999 році на трасі Бориспіль - Золотоноша. У його «Тойоту» врізався КамАЗ.

«Джерела в правоохоронних органах не виключають, що інцидент з машиною Кузаконя і Козьми - це своєрідне "привітання", адресоване начальнику поліції області Дмитру Головіну, у якого сьогодні якраз день народження і якого зараз намагаються зняти з посади недруги», - пишуть журналісти.

Згодом у поліції зауважили, що встановлюють обставини цієї ДТП. За їхніми даними, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: