На Львівщині відкрили ще один дитячий садок (фото)

IMG_7371

Сьогодні, 3 серпня, у селі Великі Грибовичі, що у Жовківському районі, відкрили новенький дитячий садок.

Зараз тут функціонує лише одна група на 25 дітей, але в подальшому планують набрати ще одну, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповіла завідувачка закладу дошкільної освіти на базі загальноосвітньої школи I-III ступенів в селі Великі Грибовичі Марія Слюсарчук, новий садок почав працювати із 7 травня. «Спочатку діти тут перебували лише по 4 години, а вже від сьогодні розпочинаємо повноцінний  робочий день  із 9-годинним перебуванням дітей тут», - пояснила пані Марія.

«Поки що у нас є одна група, 25 дітей, але плануємо відкрити ще одну дошкільну групу також орієнтовно на 30 осіб, тому що у Грибовичах дуже висока народжуваність. Зараз тут навчаються дітки старшої групи - по 4-5 років», - розповіла завідувачка садочку.

Жінка також наголосила, що діткам дуже подобається заклад. «Діти всім забезпечені, все яскраве, красиве, сучасне», - відзначила Марія Слюсарчук.

Роботи із облаштування дошкільного закладу тривали протягом трьох років.

Водночас місцевий мешканець Ігор Залуцький, який привів у цей садочок свою дочку Софію, розповів, що близько двох років доводилось відвідувати Дублянський дошкільний заклад, оскільки у Грибовичах не було.

Читайте також: З початку року на Львівщині створили понад 200 додаткових місць у садочках

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: