У Черкасах презентуватимуть короткометражки на підтримку Олега Сенцова

be1a90a9-0931-40e7-9d1e-ec6cb296f61b

У черкаській Долині троянд відбудеться фестиваль "Кіношот". Це вже третій фест короткометражного кіно, який організовують у Черкасах. На ньому презентують фільми режисерів Білорусі, Німеччини, Індії й Киргизстану. 

З 16 по 19 серпня у черкаській Долині троянд відбудеться фестиваль "Кіношот". Це вже третій фест короткометражного кіно, який організовують у Черкасах. На ньому презентують фільми режисерів Білорусі, Німеччини, Індії й Киргизстану. 

Також – стрічки на підтримку Олега Сенцова, аби привернути увагу до проблеми політичних в'язнів. І фільми, зняті дітьми в зоні АТО. Поза тим, у межах фесту відбудуться творчі зустрічі з відомими майстрами кінематографа. Бюджет фестивалю майже дві сотні тисяч гривень. Гроші витратять на технічне обладнання, оренду кінотеатру, оплату проживання гостей й титрування фільмів. Нині організатори у пошуках партнерів. Фінансово підтримати проект можуть усі охочі за допомогою "Спільнокошту".

Фестиваль має велику програму, яка включає покази короткометражних фільмів різноманітної тематики, створених в Україні та за її межами, майстер-класи та лекції відповідного спрямування, зустрічі з цікавими й відомими особистостями кіноіндустрії, дискусії з режисерами, знайомимо містян із творчим доробком інших фестивалів України та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: