В Одесі група дівчат-підлітків жорстоко побили ровесницю

15578_w_647

В Одесі група малолітніх дівчат жорстоко побила однолітку. Відеозапис групового побиття опублікувала у Facebook мешканка міста Катерина Гринкевич-Розкидна, інформує місцевий сайт «048.ua».

В Одесі група малолітніх дівчат жорстоко побила однолітку. Відеозапис групового побиття опублікувала у Facebook мешканка міста Катерина Гринкевич-Розкидна, інформує місцевий сайт«048.ua».

«Друзі, Черемушки 31 липня 2018 року, біля занедбаного дитячого садка і школи 69. SOS, прошу максимальний репост. Нехай батьки побачать своїх «з*чок». Батьки, ось як виглядає ваша байдужість до своїх дітей. А в недохлопчиків, які коментують те, що відбувається, видно, «дзвіночки» дзвеніли від страху, що залишалося тільки підбурювати. Дивіться, батьки, яких чоловіків виховали - виродків», - написала жінка.

На кадрах видно, як група дівчат-підлітків руками і ногами б'є беззахисну дівчинку, штовхнувши її на землю. Наприкінці відеозапису підлітки витрусили вміст сумочки побитої дівчинки на землю і забрали її речі собі.

Відеозапис передали до відділу превенції.

Як повідомляє сайт міста Одеса, поліція вже знає про подію та встановило особи учасниць інциденту. Подію також прокоментували в управлінні освіти міста.

«Розслідування вестиме поліція. Це кримінальний злочин. Психологічну допомогу нададуть фахівці департаменту, зв’яжемося з МОЗом, уточнимо, чи надходила дитина», - повідомили освітяни.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: